szlovenszko

Furcsa ország ott fenn, érdekes szokásokkal és beidegződésekkel. Még a magyarjai is furcsábbak. Szemszögből, rólunk - politika, társadalom, foci és minden más aktuális téma.

sok címke

Útközben

2007.10.09. 20:53 Sárvári János

Amíg az ember az idegeit pihenteti, a nagyvilágban azért rengeteg dolog történik. Lett is volna miről írnom, hiszen a magyar-szlovák kapcsolatok a mélypontra zuhantak, a szlovákiai magyar társadalom pedig sikeresen osztódott két részre - ezt a zökkenőmentes folyamatot akár egy kezdő egysejtű is megirigyelhetné. A blogszférában éppen eléggé ki lettek vesézve a fő problémák, a következő napokban azért én is megpróbálkozok egyfajta visszatekintéssel. Az überelhetetlen cikk díját ez a szösszenet viszi el, a bummosoktól. Ezt mindenkinek érdemes elolvasnia, rendkívül fájó és találó:

http://bumm.sk/blog/poli/2007/10/08/a-kormany-diszmagyarja-es-a-karatezo-pszichiater/

Érdekes lesz még ez a hónap...

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szlovenszko.blog.hu/api/trackback/id/tr8191675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása