szlovenszko

Furcsa ország ott fenn, érdekes szokásokkal és beidegződésekkel. Még a magyarjai is furcsábbak. Szemszögből, rólunk - politika, társadalom, foci és minden más aktuális téma.

sok címke

Űremberek

2007.10.17. 08:21 Sárvári János

Egy valamirevaló országnak van saját zászlaja. Himnusza. Szélsőségesei. Kedvenc focicsapata. És nem utolsósorban egy többé- kevésbé szektás hajlamokkal kacérkodó egyháza. Amerikában ezt a dicső címet a szcientológusok nyerték el, a Vesmírni ludia nevű "szervezet" gyökereit pedig Csehországban, kisebb részben Szlovákiában találhatjuk meg.

Az egyház tagjainak a száma eléggé alacsony, de a nemes ügynek megnyerték a plakát- és a matricaragasztó lobbit. A cseh vagy a szlovák fővárosban járva az ember nagyon könnyet beleütközhet egy sokat sejtető matricába, esetleg egy kézzel írott, szalagragasztóval megerősített papírlapra, melyen a szerző arról értekezik, mennyire is kellene egymást szeretni. Ahogyan az a szektáknál lenni szokott, az űrimádók webszekciója is tele van információval, bár a dizájnja a kilencvenes évekre hajaz. A fanatikusok mindenesetre több nyelven is elkészítették az alaptételeket, a bejegyzésem végén ott van a magyar nyelvű link.

Dióhéjban említsük meg az egyház filozófiáját - aki azt hiszi, hogy bármiben is viccelek, nézzen utána a weboldalon.
A világban két erő vetélkedése folyik - egymás ellen küzdenek a nemes és bölcs űremberek, illetve a gonosz, negatív gondolatokat sugárzó gyíkok. A Fény Erői óriási űrflottákban rohangálnak a világegyetemben, vagy éppen hiperfejlett városokban élnek, ahol röpke kettő- négy óra közhasznú munka után belevetik magukat az intellektuális élvezetekbe. Gondolataik telve vannak szeretettel, egy részük ráadásul a földről származik, ahonnan Atlantisz első, második és harmadik elsüllyedése után sikerült magukat evakuálniuk. A biztonság kedvéért most is két mentőflotta cirkál a bolygónk közelében, sosem lehet tudni, mikor tör ki egy újabb katasztrófa. Az űrlény, akivel mindenkinek érdemes jóban lenni Ashtar Seran, a világűr negyedik szektora harmadik dimenziójának mindenható ura. Seran bácsi a térséget felügyelő flották parancsnoka, szíve pedig szeretettel teli minden, legalább háromszázszor reinkarnálódott halandó iránt. Nem röhögni, a Föld lakosságának túlnyomó része ebbe a kategóriába tartozik, bár az igazi mesterek ezer reinkarnációt is maguk mögött tudhatnak. A csillagok állása ezekben az években különösen kedvező, a nap fotondimenziót vált - itt az idő átértékelni az életünket és beállni a fény követőinek népes táborába.

Mindennek ellentéte a gyíkok, a sötétség erői a negyedik dimenzióból (csak hogy senki ne essen kísértésbe, a páros dimenzió rossz, a páratlan jó, ez egy örök érvényű szabály). A gyíkok negatív gondolatokat sugároznak és végső soron el akarják pusztítani a bolygót, ugyanis a legjobban az elpusztított bolygókon érzik magukat. Az útmutatás szerint "intelligenciánk alkalmazásával sincs esélyünk velük szemben, mert míg a mi IQ értékünk 100, az övék 200". Veszett ügy, ha ártalmas túlvilági lénnyel találkozunk, hagyatkozzunk inkább a lábainkra. A gyíkok kimondottan szeretik a televíziót befolyásolni, a cseh kereskedelmi NOVA TV adásainak kilencven százalékában negatív energiákat lehet kimutatni. A gonosz kereskedelmi adóknál lényegesen jobb mutatókat produkálnak a közszolgálati adók, itt mindössze a műsorok 25 százaléka fertőzött. Így hirdetik az igét a gyíkok, mert gonoszak ők, de nagyon. A földről kisugárzó energia egyébként akár végzetesen is megbonthatja a kozmosz egységét, érdemes tehát vigyázni. De tényleg, én szóltam előre.

http://www.universe-people.com/magyar/default.htm

2 komment

Címkék: közélet csehország slavicum

A bejegyzés trackback címe:

https://szlovenszko.blog.hu/api/trackback/id/tr20198643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walaki 2007.10.17. 11:30:06

"Isten a legjobb mosógép,
tisztára mossa a lelkedet..."

"és Isten fut Windows alatt!"
:)
süti beállítások módosítása