szlovenszko

Furcsa ország ott fenn, érdekes szokásokkal és beidegződésekkel. Még a magyarjai is furcsábbak. Szemszögből, rólunk - politika, társadalom, foci és minden más aktuális téma.

sok címke

Manibegz

2007.07.11. 10:41 Sárvári János

Lopnak a politikusok? Kapcsolatban állnak a gonosz nagyvállalkozókkal? A hivatalos válasz a legtöbb esetben nem, de néha- néha azért fény derül néhány érdekes ügyletre. Itt van például az MKP és a párt hátterében vélt gonosz bábjátékos- pénzember, Világi Oszkár. Akit állítólag csak Csáky Pál rángatott be a színfalak mögé képzeletben, hogy vereséget mérjen riválisára az elnökválasztáson.
A politikusaink szerint a magyar párt mögött nincsenek nagyvállalkozók. Legalábbis nem manipulálják a politikát meg a jónépet, villájukban üldögélnek békésen a megszerzett pénzcsomagokon, mint a modern kor Dagobert bácsijai. Na ez nem így van, tudták ezt a pártkongresszusi küldöttek is, mikor leszavazták Bugárt.
Kormánypárt közeli vállalkozónak lenni nyolc évig óriási biznisz. Ott lenni a pártok alapításánál még nagyobb biznisz. Világinak van mit a tejbe aprítania, tehát khm... valamilyen... kapcsolat biztosan fennállt a vállalkozói és a politikusi körök között az MKP-ban.
 
Bugár ment, a mumusnak tartott Világi szintén kijelentette, hogy elege van az MKP-ból és rá ne számítsanak, és... ment még valaki. Gyurovszky László, a párt korábbi régiófejlesztési minisztere, aki lemondott mandátumáról. Most meg valahova belépett, és jé, az pont a Tiszai Vegyi Kombinát felügyelő bizottsága. Ezt a jónevű céget a MOL birtokolja. Csakúgy, mint a szlovák olajfeldolgozót, a Slovnaftot. A Slovnaft elnöke pedig mellékesen egy Világi Oszkár nevű úriember. Izé.

2 komment

Címkék: politika korrupció mkp bugár csáky

A bejegyzés trackback címe:

https://szlovenszko.blog.hu/api/trackback/id/tr59115855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gloire · http://www.saulwilliams.com 2007.07.11. 15:56:30


Érdekes a blogod, hajrá!
És ha már azt a tesztképet
ilyen jól sikerült beilleszteni,
talán színesíthetnéd egy kicsit
az összes postodat.

üdv.

Sárvári János · http://szlovenszko.blog.hu/ 2007.07.11. 16:36:50

Kösz az értékes észrevételt. Html-t eddig abszolút nem ismertem, ha szerencsém van, lassan javulni fog a helyzet.
süti beállítások módosítása