szlovenszko

Furcsa ország ott fenn, érdekes szokásokkal és beidegződésekkel. Még a magyarjai is furcsábbak. Szemszögből, rólunk - politika, társadalom, foci és minden más aktuális téma.

sok címke

Zenei fesztiválok - Klikkfeszt, Punk Island

2007.07.05. 07:00 Sárvári János

A szlovák zenei fesztiválok egyik nagy előnye az áruk - egyelőre. A Klikkfesztben meg a Punk Islandben közös, hogy a látogató jóval több magyar szót hall, mint szlovákot, így könnyű szívvel ajánlható mindenkinek.

A Klikkfesztet Érsekújvárott, egy szigeten tartják majd meg augusztus 9. és 11. között. Ez talán a legnagyobb régiós fesztivál, bár az utóbbi időben nem nagyon erőltették meg magukat a szervezők zeneileg. Ebben az évben a magyar oldalról képviselve van az Ossián, a Kistehén Tánczenekar, az Aljas Kúszóbab, egyébként meg inkább reggae és ska oldalról jelentős a felhozatal - Babylon Cirkus, Jimmy Cliff is jön. Szóval aki úgy gondolja, menjen, meg nézzen utána a weboldalon a részleteknek - www.klikkfest.sk.

A doborgazi Punk Island kicsit más tészta. Piszkosabb, például. A község a civilizációtól messze fekszik köszönhetően a bősi vízierőműnek - a Duna elrekesztése miatt jópár kilométeres kerülőt kell tenni, hogy átjussunk a túlpartra. Korábban persze nem is volt part. A fesztivál július 20-21 között rendeződik meg magának, a sztárvendégek között az UK Subs meg a Menace. Részletek erre: http://www.punkisland.sk/

1 komment

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://szlovenszko.blog.hu/api/trackback/id/tr48111566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e1 · http://beszoltam.hu 2007.08.01. 16:39:01

Több szlovákiai magyar feszitvál és zenei infó itt:

zene.sk
süti beállítások módosítása