szlovenszko

Furcsa ország ott fenn, érdekes szokásokkal és beidegződésekkel. Még a magyarjai is furcsábbak. Szemszögből, rólunk - politika, társadalom, foci és minden más aktuális téma.

sok címke

Ünnepek előtt

2007.12.21. 08:27 Sárvári János

Tetszhalott állapotba süllyedt ez a blog egy hónapja, sajnos elsősorban az akarat hiányzik. Idő és érdekes téma még csak-csak akadna, elszántság pedig nincs. Talán karácsony után sikerül ismét rendszeressé tenni a bloggolást, bár valószínűleg váltás lesz a koncepcióban. Napról napra bejegyzéseket írni komoly energiát igényel, a kevesebb témát viszont illene egy kicsit jobban is kibontani. Az is lehet, persze, hogy mindebből semmi sem valósul meg (a témák számának csökkenését kivéve). Megnyugtat ugyanakkor, hogy még mindig jobbak lesznek a mutatóim, mint a Fico-kormány ígéret - teljesítmény aránya.

Kapcsolódó aggasztó jelenség, hogy a nyáron kezdődött blogmánia fél évvel később kifulladt. Az ígéretesen induló, szintén enyhén anonim szlovákia blog törlődött (lebukás?), a felvidékblog utolsó bejegyzése október végi. A többi link még megvan, ki tudja meddig. Megérné folytatni mindkettőt, mert komoly események történnek errefelé és korántsincs minden rendben. Öröm az ürömben, hogy az index mindeközben egyre többet foglalkozik a "szlovák csodával", aktuális információért tehát szerencsére van hová fordulni.

Jelentkezés - ha minden jól megy - az új évben és többször.

2 komment

Címkék: szubjektív

A bejegyzés trackback címe:

https://szlovenszko.blog.hu/api/trackback/id/tr90270763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hattyú 2007.12.24. 15:23:59

Szia,
jó ez a blog, mindenképpen folytasd! Lenne még sok-sok téma amit érdemes lenne leírni, megvitatni.

Sajnos hazai témákról nem nagyon vannak értelmes írások a neten (nem nevesítek online portálokat) a te megközelítési formád sztem megüti azt a szintet amit érdemes olvasni, csak nagyon keveset írsz (gondolom a fent említett okaid miatt) és bár sok dologban nem értek egyet veled (ez szerintem természetes), ennek ellenére remélem folytatod!

Minden szépet neked!

seboka 2007.12.25. 23:57:14

egyszemelyes blog eseteben a havi 10-15 bejegyzes korrekt mennyiseg. nem kell napi szinten blogolni es ha csak hetente egy kifejtesre erdemes tema van, akkor csak azt kell megirni.

ajanlhatom esetleg, hogy vegyel fel tarsbloggereket, ha latsz ra lehetoseget. en mindenkeppen varom az uj bejegyzeseket. jo pihenest addig is. :)
süti beállítások módosítása