szlovenszko

Furcsa ország ott fenn, érdekes szokásokkal és beidegződésekkel. Még a magyarjai is furcsábbak. Szemszögből, rólunk - politika, társadalom, foci és minden más aktuális téma.

sok címke

Hanna-Hanna

2007.08.24. 08:38 Sárvári János

Ideje betervezni a programot jövő hétvégére, remek kis fesztivál készülődik a gútai (Kolárovo) vízimalom környékén. Néhány magyarországi magyar fiatal gondolt egyet és a privát kis rendezvényüket áthozták Szlovákiába, útközben pedig kicsit feldúsították mindenféle jó programmal. A tavalyi tapasztalatok alapján egy nagyon laza, informális találkozóra van kilátás, rakatnyi underground zenekarral a középpontban.

A fesztivál augusztus 29.-től szeptember másodikáig tart, itt a hivatalos oldal linkje: www.hannafest.com (magyarok csinálták magyaroknak, úgyhogy még az útvonal is tökéletesen érthetően le van írva)

Gondoltam, iderakok valami plakátot, de a weboldal annyira erdeti módon van megoldva, hogy érdemes inkább azt megnézni mindenkinek.

3 komment · 1 trackback

Címkék: zene közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://szlovenszko.blog.hu/api/trackback/id/tr48147585

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 1313. Gúta és Pered nevet is választ 2012.03.08. 19:37:22

Bár hétvégén az ország – legalábbis az a része, melyet az egyébként a politika sajátjának tulajdonítható szenny napvilágra kerülése nem taszított apátiába és el a közélettől – elsősorban az előrehozott parlamenti választások eredményeire fo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seboka 2007.08.24. 13:17:37

a belinkelt oldal - nekem - eleg attekinthetetlen. maxthonban nem nyilik meg rendesen az oldal, csak a blog, explorerben meg mindenfelel popupokkal dolgozik, amik raadasul lassuak is (pedig jo a savszelessegem). tudom, hogy ez nonprofit kezdemenyezes, de neha a kevesebb tobb. ha nem lenne flash, hanem txt-ben lenne benne az informacio, akkor talan vegig is olvastam volna.

a blogbejegyzesek eleg hibasak, habar felvidekinek erthetoek. ;)

1punk 2007.08.24. 13:20:39

Plusz egy nagy piros pont nekik a szlovák oldalért. Végre kezdik a felvidéken is megérteni, hogy a zene nem azért van, hogy elválasszon, és hogy egy csak magyaroknak szóló fesztiválból pont az hiányozna, ami a legfontosabb a zenében. Szerintem. :)

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.09.12. 09:34:23

a hanna a nyar legnagyobb bekessege volt. fellepokent voltam ott, es a nagy esok ellenere minden este elmentem oromkodni a helyszinre.
süti beállítások módosítása