szlovenszko

Furcsa ország ott fenn, érdekes szokásokkal és beidegződésekkel. Még a magyarjai is furcsábbak. Szemszögből, rólunk - politika, társadalom, foci és minden más aktuális téma.

sok címke

A jövőről

2008.08.06. 08:45 Sárvári János

Nemrég olvastam Hírlapíró bejegyzését a szlovákiai magyar blogokról (itt), köszönöm a kedves szavakat. A szlovenszkó különféle okok miatt szünetel, de nem még nem szűnt meg.

Egyfajta oknak számít, hogy egyéb elfoglaltságaim miatt nagyon kevés időm jutott rendszeresen írni. Félkész cikkek vannak, rossznak vélt írásokat pedig nem adok közre.

További ok, hogy tágabb és szűkebb környezetemben is tapasztalható egyfajta boszorkányvadászat a személyemmel kapcsolatban. Pedig a vélemény fontos, nem az ember.  Idáig persze fel kell nőni.

Harmadik okként pedig a reménytelenséget tudnám megadni, ami mostanában az egész szlovákiai magyar (sőt, a szlovák...) politikai életet körülveszi. Apró klikkek esnek egymásnak kicsinyes problémák miatt és elsikkad a politika lényege. Korábban nem így volt.

 

A szlovenszkó alszik. Persze lehet, hogy nemsokára felébred.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szlovenszko.blog.hu/api/trackback/id/tr13602997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sghu77 2008.08.11. 10:43:45

Eddig még sohasem szóltam hozzá bloghoz és nem is szeretném túl gyakran megtenni a továbbiakban sem. Amiért mégis írok, mert engem, mint a határ magyarországi oldalán (nem egész 10km-re) élőt nagyon érdekel a szlovákiai magyarság sorsa, élete, problémái. Ezért is olvastam el az összes bejegyzésedet és ezért is nézek rá az oldaladra még most is hetente többször is. Köszönöm az eddigi írásokat és remélem a folytatás is következik majd valamikor.

seboka · http://www.pdaplus.hu 2008.08.14. 22:45:53

varom a kovetkezo postot.

galagonya 2008.08.16. 11:41:47

Szívesen olvasnék arról, hogy milyen az "Euro váró" hangulat.
süti beállítások módosítása